Через гарячу каву і нерозпаковані сигарети пʼяний тернополянин погромив магазин

Розтрощив вітрину в торговому закладі, пошкодив касу та кавоварку 38-річний тернополянин. Усе через те, що кава, яку він купив, була надто гарячою, а сигарети – нерозпакованими, – повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Зі слів продавця, нетверезий покупець зайшов, аби замовити каву та придбати цигарки. Отримавши товар, відійшов від прилавка, та раптом повернувся і став висловлювати претензії. Невдоволення переросло в агресію і лиходій став громити магазинний інвентар. Заспокоювати клієнта довелося поліцейським.

Вартість завданих збитків потерпілий підприємець оцінив у 50 тисяч гривень.

Триває досудове розслідування.

 

 

Попередня стаття

У Тернополі посеред вулиці загорівся автомобіль

Наступна стаття

Тернополяни можуть безкоштовно вакцинуватися від дифтерії

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.