У Тернополі шахраї називаються власниками торгових закладів і виманюють виручку

У Тернополі до працівників магазинів та ресторанів телефонують шахраї, що представляються власниками і наказують перерахувати виручку на банківську картку. За останні дні тернопільські правоохоронці зареєстрували два таких випадки, – повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

На початку тижня продавчиня взуттєвого магазину перерахувала нібито власниці майже 8 тисяч гривень.

Через кілька днів злочинець зателефонував адміністратору одного з ресторанів. Назвався господарем і наказав негайно перерахувати 8,5 тисяч гривень. Зі слів працівниці, голос і навіть манера мови були дуже схожими, тому жодних сумнівів не викликало.

Поліцейські застерігають краян бути вкрай обережними. Власникам і керівникам торгових мереж, ресторанів, підприємств варто провести профілактичні бесіди зі своїми підлеглими, дати їм свої контактні номери і у випадку подібних ситуацій – зобов’язати їм телефонувати.

 

 

Попередня стаття

На Тернопільщині дитина захворіла на смертельну хворобу – сибірську виразку

Наступна стаття

Сибірку в дитини з Тернопільщини лабораторія не підтвердила

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.