«Рік без Каті»: Тернопіль долучається до всеукраїнської акції

У понеділок, 4 листопада, о 19:00 годині вшанувати пам’ять активістки Катерини Гандзюк біля пам’ятника Степану Бандері запрошують тернополян.
Катя загинула в результаті нападу на неї 31 липня 2018 року в Херсоні. Вона боролася за життя 96 днів. 96 днів пекельного болю, операцій і постійного приниження з боку правоохоронців, які з першого ж дня займалися порятунком вбивць. За цей рік покарано лише 5 виконавців, яким не вдалось втекти у перший тиждень після скоєного злочину. Вони отримали мізерні строки. Замовники і організатори відомі, але досі на свободі. Вони дозволяють собі ігнорувати суди, пресу, громадськість. Вони вірять в те, що вже уникли покарання. Але вони помиляються.
Ми знову вийдемо на вулиці наших міст для того, щоб нагадати всім – і вбивцям, і владі, і всім громадянам нашої країни: МИ ВИМАГАЄМО СПРАВЕДЛИВОСТІ, – розповіла одна з організаторів акції Юлія Ковальчук.

Акція «Рік без Каті» відбудеться у сорока містах України.

Попередня стаття

У тернопільській школі перед уроками дітей зустрічав робот (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі перенесли центральне відділення «Укрпошти»

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.