У Тернополі перенесли центральне відділення «Укрпошти»

Сьогодні, 4 листопада, адреса головного відділення «Укрпошти» в Тернополі офіційно змінилась.

Тепер поштові послуги надаватимуть за адресою вул. Чорновола, 1, у приміщенні Тернопільської дирекції.

Чому відділення перенесли, пояснив на відкритті генеральний директор АТ «Укрпошта» Ігор Смілянський.

Ми орендували в «Укртелекомі» приміщення, яке було дуже великим. Враховуючи температуру повітря взимку, ми хотіли зробити умови роботи для працівників комфортнішими. Вкладати гроші якісніше в своє приміщення, ніж в орендоване.

У новому приміщенні працюватиме кілька десятків людей, яка сказав гендиректор, скорочень не було, а навпаки, там сподіваються влаштувати нових працівників, адже їх недобір.

У поштовому відділенні протягом дня працюватиме 7 операторів, щоб уникати черг, а оплату тепер прийматимуть картками.

Щодо черг, якими часто невдоволені користувачі пошти, Ігор Смілянський анонсував програму «Щасливі години», за якою комісія за прийом комунальних платежів буде меншою зранку. Наприклад, люди пенсійного віку, зможуть оплачувати дешевше, а решта тернополян – коли їм зручніше.

Попередня стаття

«Рік без Каті»: Тернопіль долучається до всеукраїнської акції

Наступна стаття

Компанія «Контінентал» подарувала жителям села Подвірне дитячий майданчик (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.