У Тернополі презентували мобільний додаток на допомогу хворим на туберкульоз

Медикам фтизіопульмонологічного медичного центру презентували мобільний додаток OneImpact, розроблений на допомогу хворим на туберкульоз.

Мобільний додаток OneImpact – цифрова платформа, що дає змогу тим, хто перехворів або хворіє на туберкульоз, особисто здійснювати контроль за наданням наданих послуг, а також сповіщати про проблеми, що можуть стати перешкодою до ефективного лікування та реагувати на них. По суті, це є довідник медико-соціальних послуг в сфері туберкульозу та супутніх захворювань.

Створення спеціалізованого додатку тривало понад півроку.  Залучено 120 спеціалістів. Зараз цей він на етапі адаптації. Невдовзі його пілотно запустять в усіх областях.

Додаток дозволяє користувачу отримати інформацію щодо прав та обов’язків пацієнтів; розташування найближчих медичних закладів та надання їхніх послуг; лікування; побічні дії препаратів; неурядові організації, де можна отримати правову допомогу та соціально-психологічний супровід, а також дістати відповідь на запитання щодо соціальної, медичної та правової сфери.

Попередня стаття

Шість ДТП, з яких дві смертельні, стались на Тернопільщині за вихідні

Наступна стаття

На Тернопільщині вже другу добу розшукують 20-річного хлопця

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.