Зайшли, щоб перевзутись: 50 тис. гривень вкрали шахрайки з будинку на Тернопільщині

50 тисяч гривень вкрали з будинку 55-річної мешканки села Гніздичне на Тернопільщині.

До хати непроханих гостей жінка впустила сама, аби ті напилися води, перевзулися та змінили теплі устілки, які ще й продавали. Їй так задурили голову, що згодом навіть не змогла пригадати, скільки жінок зайшло до її помешкання. Усі вони голосно гомоніли та щось пропонували господині, а за декілька хвилин вона помітила, що одна з непроханих гостей вже ходить по хаті. Потерпіла все ж спровадила їх з будинку і вони, сівши в сіру іномарку, поїхали селом.

Вже через декілька годин жінка зустріла сусідку, яка спитала, що за люди приходили до неї. Коли ж почула, що роми заходили до хати, застерегла перевірити, чи бува нічого не зникло. У шафі зі сховком грошей не було. Жінка зателефонувала в поліцію.

Попередня стаття

Жителя Тернопільщини засудили за виготовлення і продаж засобів прослуховування

Наступна стаття

Побачити прем’єри фільмів і пройти кастинги запрошують тернополян на «Кінохвилі»

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.