Жителя Тернопільщини засудили за виготовлення і продаж засобів прослуховування

За виготовлення і продаж засобів прослуховування засудили 29-річного чоловіка на Тернопільщині, – про це повідомили в прес-службі Прокуратури Тернопільської області.

У корпус автономних акумуляторних батарей він вмонтовував GSM-мікрофони та GPS-трекери, за допомогою яких можна було прослухати телефонні розмови та відслідкувати розміщення телефону. Пристрої незаконно збував через інтернет.

Вироком суду чоловіка визнано винним у злочині за ч. 2 ст. 359 КК України (незаконний збут спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації, вчинений повторно) та засуджено до 4 років позбавлення волі із звільненням від відбування покарання з іспитовим строком 1 рік.

Попередня стаття

Сьогодні в Тернополі останній день голосування за проєкти «Громадського бюджету»

Наступна стаття

Зайшли, щоб перевзутись: 50 тис. гривень вкрали шахрайки з будинку на Тернопільщині

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.