Під Тернопільською ОДА пікетують студенти-медики (Наживо)

Тернопільські студенти-медики вийшли на акцію протесту під Тернопільською облдержадміністрацією з плакатами «Маю право на вибір», «Інтернатуру кожному». Виступали проти проєкту наказу Міністерства охорони здоров’я «Про інтернатуру» та за складання іспиту КРОК за українськими стандартами. Студенти закликали вийти до них голову Тернопільської облдержадміністрації  Ігоря Сопеля, аби передати вимоги до Міністерства здоров’я України. Очільник адміністрації пообіцяв студентам розібратись у їхніх вимогах та запросив представників студради на зустріч, яка відбудеться 13 листопада о 17:00.

Пікетувальники кажуть: до Міністерства здоров’я України підготували лист, в яких сформували вимоги, однак якщо їх не почують, то виходитимуть знову.

Протест студентів-медиків інтернет-телебачення МедіаТОР транслює НАЖИВО.

Попередня стаття

Верховна Рада підтримала заборону пластикових пакетів

Наступна стаття

На Тернопільщині в кукурудзяному полі знайшли муміфіковане тіло людини

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.