Сесія Тернопільської обласної ради відбувається в оновленому залі (Фото)

Друге пленарне засідання 12 сесії Тернопільської обласної ради 14 листопада почали з урочистого виконання Гімну та освячення сучасного відремонтованого залу, робота над яким тривала близько року. За словами голови облради Віктора Овчарука, це перший ремонт за 40 років.

На початку сесії присутні привітали новопризначеного голову Тернопільської обласної державної адміністрації Ігоря Сопеля. Він виступив зі сподіванням, що депутати прийматимуть правильні рішення. Крім того, разом із головою обласної ради Віктором Овчаруком, вручив секретарю Великогаївської сільської ради Ірині Скочеляс грамоту Верховної Ради України.

Як зазначив голова облради Віктор Овчарук, у терміновому порядку голосуватимуть за проект рішення про звернення депутатів ТОР до Президента, Прем’єр-міністра та Голови Верховної ради України щодо недопущення тиску на незалежні ЗМІ, про звернення щодо ринку землі в Україні та заяв організацій учасників АТО Тернопільщини.

Попередня стаття

На Тернопільщині в кукурудзяному полі знайшли муміфіковане тіло людини

Наступна стаття

У Тернополі піймали квартирного злодія-рецидивіста

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.