Справжню неаполітанську піцу та запашну випічку пропонує тернополянам піцерія «Romario»

«Смак, який ти запам’ятаєш»: піцерія «Romario», що працює в Тернополі за адресою Вільхова, 17, запрошує відвідувачів! 

Гостям закладу пропонують не лише посмакувати справжньою неаполітанською піцою, а й поспілкуватись з друзями за чашечкою ароматної кави зі свіжою ранковою випічкою: круасанами, булочками або тортом.

Піцу в «Romario» можна обрати на будь-який смак: від ніжної, з вершковим соусом, до гострої «Дьявола». Тісто виготовляють за особливим рецептом: борошно насичують киснем, місять, формують порційно та залишають «відпочивати» аж на 24 години. За рецептом неаполітанської піци, тісто дбайливо вимішують та роблять основу руками, не розкачуючи. І тільки після цього, спеціально для Вас, виготовляють найсмачнішу піцу з повітряним коржем і соковитою начинкою. У діаметрі вона може бути від 31 до 34 см, вагою 450-500 грамів.

У закладі слідкують за тим, аби страви були якісними, тому ретельно вибирають продукти, переважно італійські та іспанські. Також в «Romario» не концентруються на кількості страв, а на їх якості.

Гості закладу дуже полюбляють ранкову каву з запашним круасаном. Хтось обирає круасан з різноманітними начинками, а комусь більш до вподоби пустий.

Відвідувачам також пропонують смачні торти власного виробництва – їх почали виготовляти недавно, та попит на «Спартак», «Наполеон» та інші солодкі вироби щодня тільки зростає.

У закладі слідкують за тим, аби страви були якісними, тому ретельно вибирають продукти, переважно італійські та іспанські. Також в «Romario» не концентруються на кількості страв, а на їх якості.

В «Romario» можна замовити великий торт і почастувати ним родину, а можна потішити себе невеликим шматочком. Піцу також можна замовити на вагу – з’їсти її в закладі або взяти з собою.

Якщо Ви зголодніли, але не маєте можливості відвідати заклад, обирайте доставку. За замовлення від 150 гривень – доставка по місту та в приміські зони коштує 35 гривень. На суму від 300 гривень – безкоштовно, вчасно і з задоволенням кур’єр доставить страви за вказаною адресою.

Замовляйте доставку за номером 097-307-61-69 або в мережі Інстраграм.  Піцерія «Romario» рада вітати своїх відвідувачів з адресою Вільхова, 17 (масив Новий світ) у Тернополі. Тут приємна атмосфера, належне обслуговування та страви, смак яких Ви запам’ятаєте!

Попередня стаття

Тернополяни завдали Укрзалізниці 1 мільйон збитку через незаконну ферму криптовалюти (Відео)

Наступна стаття

З нагоди професійного свята керівник області привітав медійників (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.