Інструментальна музика – по-сучасному: в Тернополі виступить скрипаль Костянтин Лукинюк

Інструментальна музика – по-новому. Сьогодні в Тернополі виступить 20-річний скрипаль з Чернівців Костянтин Лукинюк.

На прохання тернопільських глядачів Констянтин зіграє джаз та кавери на відомі хіти. За словами скрипаля, він покаже інструментальну музику в зовсім новому розважальному форматі, щоб популяризувати її серед молоді.

Костянтин Лукинюк – єдиний українській студент за історію Істменської школи музики в США, однієї з найкращих консерваторій світу. Він приїхав в Україну на час академвідпустки, під час якої виграв приз глядацьких симпатій на престижному ІІІ Міжнародному конкурсі скрипалів імені Олега Криси. До повернення Костянтин спланував насичений графік виступів містами України, серед яких Київ, Чернівці, Черкаси, Херсон, Полтава й Тернопіль.

Вихованці тернопільської музичної школи № 1 імені Василя Барвінського також отримали унікальну можливість почути виконавця нового для них рівня та поспілкуватись з віртуозом.

Констянтин Лукинюк виступить у «Koza Bar» сьогодні, о 19:00. Очікуйте на несподіване виконання!

 

Попередня стаття

Відомі українські бізнесмени обмінювались досвідом з тернопільськими підприємцями (Відео)

Наступна стаття

Через батьковий дебош діти втекли з дому. Тернополянина судитимуть

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.