На Тернопільщині в монастирі оселився лелека

Минулого року лелека прибився у двір до жительки Почаєва. У «теплі краї» не полетів, а знайшов собі пару на Тернопільщині, – йдеться у повідомленні групи Типовий Кременець.

Як раніше повідомляла Олена Голуб, вона не могла тримати у себе вдома чорно-білого гостя, оскільки у хаті також утримувала собак. Тому віддала красеня до сусідки, аби той прийшов до тями та одужав. Потім птаха віддали на перетримку до місцевого монастиря.

Як повідомила пані Олена вчора, 17 листопада у соцмережі Фейсбук, із лелекою все гаразд. Лелека зараз почувається добре.

Давно хотіла написати про нашого лелеку, який рік назад прилетів до нас і не зміг відлетіти! Це його фото, який він зараз, збирає гілочки для гнізда. Має пару, яку він практично відразу обрав, коли принесли його в монастир! А остання фотографія зроблена рік тому! – розповіла краянка.

 

Попередня стаття

Замість стадіону «Текстерно» в Тернополі будують «Палац Спорту» за 300 мільйонів (Фото)

Наступна стаття

Відомі українські бізнесмени обмінювались досвідом з тернопільськими підприємцями (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.