На Тернопільщині відзначать День Гідності та Свободи (Відео)

Нове, але важливе свято відзначатимуть українці 21 листопада – День Гідності та Свободи.

У цей день у 2004 та 2013 роках почались Помаранчева революція та Революції гідності. Це шоста річниця початку Євромайдану, що переріс у Революцію гідності, – йдеться в матеріалі УНІАН.
У Тернополі заходи з відзначення цих подій почнуться 20 листопада.

Об 11:30 відбудеться відкриття виставки «Люди свободи». Місце проведення: Музей національно-визвольної боротьби Тернопільщини, вул. Медова, 5.

21 листопада о 10:00 відкриють документальну виставку «Майдан 2004. Євромайдан 2013-2014. Ціна гідності і свободи» в Державному архіві Тернопільської області, що по вул. Карпенка, 2.

У цей день о 12:00 – урочисте зібрання з нагоди Дня Гідності та Свободи й покладання квітів до пам’ятника Героям Небесної Сотні, – повідомили в ТОДА.
Небайдужих тернополян закликають приєднатись до заходів, щоб згадати трагічні для України події та відзначити День Гідності та Свободи.

Фото: unian.ua

Попередня стаття

У Тернополі засудили водія «жигулів», який пропонував хабара поліцейським

Наступна стаття

«22 грудня вибори до п’яти ОТГ краю. Ми беремо у них участь», – нардепка Людмила Марченко

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.