У Тернополі засудили водія «жигулів», який пропонував хабара поліцейським

Водія автомобіля марки ВАЗ притягнуто до кримінальної відповідальності та призначено йому покарання – штраф у розмірі 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, – повідомили в прокуратурі Тернопільської області.

За фактом вчинення кримінального правопорушення за ч.1 ст.369 КК України (пропозиція службовій особі надати їй неправомірну вигоду за вчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує будь-якої дії з використанням службового становища) обвинувачення в суді підтримала Тернопільська міська прокуратура.

Нагадаємо, 27 серпня цього року п’яний водій спробував підкупити патрульних. Поліцейські зупинили автомобіль марки ВАЗ на вул. Поліська у Тернополі. Чоловік кинув їм у службове авто 700 гривень і вимагав, щоб патрульні повернули йому за це посвідчення водія. За це відповість перед законом.

Попередня стаття

Через батьковий дебош діти втекли з дому. Тернополянина судитимуть

Наступна стаття

На Тернопільщині відзначать День Гідності та Свободи (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.