На Тернопільщині рятувальники тричі за добу гасили суху траву

Три загорання сухої трави стались протягом 20 листопада на Тернопільщині.

Рятувальники залучалися до ліквідації пожеж у Тернополі, в Теребовлянському та Шумському районах. Як повідомляє управління ДСНС в області, 20 листопада о 16:03 виникла пожежа сухої трави на відкритій території в селі Плебанівка Теребовлянского району. Вогнем знищено суху траву на площі 1 га. Загорання ліквідовано черговим караулом 12 державної пожежно-рятувальної частини Управління. О 16:43 виникло загорання сміття та сухої трави на відкритій території в місті Тернопіль біля вулиці Чумацька. Вогнем знищено сміття та суху траву на площі 0,001 га. Загорання ліквідовано черговим караулом 2 державної пожежно-рятувальної частини 1 ДПРЗ Управління. О 17:25 виникла пожежа сміття у селі Сураж Шумського району. Вогнем знищено сміття на площі 0,001 га. Загорання ліквідовано черговим караулом 16 державної пожежно-рятувальної частини Управління.

Фото ілюстративне

Попередня стаття

Реконструкцію Привокзальної площі планують завершити до кінця року (Фото)

Наступна стаття

Під колесами авто загинула 83-річна жителька Збаража

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.