Тернопільська нардепка Марченко «воює» за аеропорт

Народна депутатка Людмила Марченко закликає відновити діяльність аеропорту в Тернополі, який не працює десятками років.

За її словами, з приводу цього направлено офіційні запити та звернення у відповідні структури, але за інформацією, яку вона отримала, відроджувати діяльність об’єкту ніхто не збирається.

«Зараз ми маємо заборгованості, кримінальні провадження, незаконну приватизацію і повну відсутність грошей. Але ж це не перепона, коли річ йде про стратегічно важливий об’єкт для нашої області. На довгій зустрічі з міністром інфраструктури прийшли до рішення: відновити «життя» нашого аеропорту можливо за умови залучення інвесторів, це світова практика – і вона успішна. Мала безліч зустрічей та переговорів з різними інвесторами, які погодяться на виставлені умови. І це вдалося, польські інвестори готові до співпраці. Вже на початку грудня назначена зустріч в міністерстві інфраструктури, де ми узгодимо подальші кроки та умови. Це не буде легко, але тернопільському аеропорту бути!» – сказала народна депутатка Людмила Марченко.

 

Попередня стаття

На Тернопільщині затримали групу крадіїв-гастролерів з Волині (Відео)

Наступна стаття

На вулиці 15 Квітня–Київська буде новий сквер. Тернополян запрошують до обговорення

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.