У школах на Лановеччині впровадили електронні щоденники

У Лановецькій ЗОШ №2 ввели електронні щоденники. Таке нововведення забезпечує зручне відображення навчальних досягнень учня, а також дозволяє вийти на новий рівень освіти, – повідомляють у Лановецькій міській раді.

Класний керівник, вчителі та батьки завжди можуть проаналізувати оцінки та скоригувати підготовку дитини з того чи іншого предмету. Усі дані є конфіденційними: батьки мають доступ лише до сторінки своєї дитини, вчителі – до свого предмету, класний керівник – класу.

Введення е-щоденників є важливим елементом у покращенні рівня освіти в громаді, адже таким чином зростає довіра та покращується комунікація між учасниками освітнього процесу.

Також користуються електронними щоденниками у громаді Загірцівська ЗОШ та Якимівська філія Лановецької ЗОШ № 2, на стадії завершення реалізація у Юськовецькій ЗОШ.

 

Попередня стаття

Сьогодні на Тернопільщині розпочинається «Бандерівська школа» (Фото)

Наступна стаття

У Тернополі ДТП: 21-річний водій збив людину та протаранив авто

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.