«Розумна» квартира – доступний варіант першого житла в Тернополі (Відео)

Тернополянин Роман Апальков міркує над дизайном житла. Він власник смарт-квартири, придбаної у компанії «Тернопільбуд». Кожен метр такого помешкання потребує продуманого використання. Розумне житло невелике, площею 32 метри квадратних, проте затишне. Та головне – своє і за доступні кошти.

На квартиру чекаю давно. Це була мрія – мати власне житло, щоб жити окремо від батьків зі своєю сім‘єю. Шукав для себе такий варіант, щоб було можливо втілити це по коштах, – сказав власник смарт-квартири Роман Апальков.

Облаштовувати помешкання власник почне влітку. Тут вже встановлені вхідні двері та вікна, підключені інженерні мережі, можна під’єднати індивідуальне опалення й утеплити підлогу. А це суттєво зменшить комунальні платежі, каже виконроб Сергій Дубина.

В самих квартирах мінімум є зон в розплануванні, які не використовуються потім. Квартири з енергозберігаючими технологіями, енергозберігаючі вікна, штукатурка. Капітальні стіни в будинку – 64 см, – зазначив виконроб ТОВ «Тернопільбуд» Сергій Дубина.

У смарт-квартирі житлового комплексу на Тролейбусній, 4 – чітке зонування простору для комфортного відпочинку та дозвілля сім’ї. Варто лише підібрати функціональні меблі, щоб раціонально задіяти кожен куточок, – впевнений господар.

За бажанням приміщення можна перепланувати.

Товариство «Тернопільбуд» започаткувало спорудження смарт-квартир у тихій і незагазованій частині міста з добре розвиненою інфраструктурою і транспортним сполученням. Головний інженер Віталій Грузинський переконаний: міні-квартира – ідеальний варіант першого житла для студентів та молодих сімей.

Основна ідея була зроблена на те, щоб було тих метрів менше, але ви знаєте, що в нас є відповідні норми, які треба забезпечити по всіх параметрах, вони там забезпечені. Ми гарантуємо, що там людям молодим буде зручно жити, – сказав головний інженер ТОВ «Тернопільбуд» Віталій Грузинський.

Незалежно від розмірів житла, всім мешканцям буде доступний паркінг, дитячий та відпочинковий майданчики. На відміну від радянських малосімейок, функціональні квартири будуть добре освітлені.

Ті квартири, про які ми ведемо мову, якраз розміщені в 3 позиції. Як ви бачите, вони орієнтовані на південний схід, тобто тут забезпечена інсоляція в тих приміщеннях, – сказав головний інженер ТОВ «Тернопільбуд» Віталій Грузинський.

Купити нове затишне житло за невеликі кошти – реально, – каже господар Роман Апальков. Для нього це старт. Стати власником свого житла можете й ви. За деталями звертаєтесь у відділ продажу нерухомості ТОВ «Тернопільбуд».

Відділ продажу нерухомості

ТОВ «Тернопільбуд»

пр. Степана Бандери, 38,

Тел. 067 350 48 81 та 0352 25-45-27

Ліцензія АЕ №290791 вид. ДАБІ України від 4.06.2014 р.

 

Попередня стаття

На Малашовецькому полігоні встановлюють сміттєсортувальну лінію

Наступна стаття

У Тернополі безкоштовно визначатимуть рівень цукру в крові

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.