Весною Тернопільським ставом курсуватиме новий теплохід «Сігма»

Уже весною наступного року на Тернопільському ставі розпочне курсувати новий теплохід «Сігма», придбаний у Запоріжжі за кошти інвестора, – повідомляє Тернопільська міська рада.

Маршрут круїзного судна пролягатиме від центрального причалу до Пронятина та включатиме прохід під мостом, що поблизу «Водної арени «Тернопіль»».

Наразі вже проведено технічний огляд судна та триває його підготовка до встановлення ходової рубки спеціальної висоти, що дозволить теплоходу пройти під Пронятинським мостом.

Капітаном теплоходу є Віталій Стасюк. За його словами, судно перебуває у хорошому стані та незабаром стане ще однією родзинкою Тернополя.

 

Попередня стаття

«Відзначаємо двічі», – тернополяни про святкування Різдва (Відео)

Наступна стаття

Через ДТП на об’їзній Тернополя – затори (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.