На Тернопільщині розпочався конкурс сімейних будиночків

У Теребовлі стартує конкурс сімейних будиночків, ініційований Теребовлянською міською радою. Кожна сім’я, яка має натхнення і бажання взяти участь, може виготовити свій макет.

За результатами конкурсу буде визначено 5 переможців, що отримають цінні подарунки, а протягом новорічно-різдвяних свят кожен учасник зможе побачити свій будиночок на виставці на площі Князя Василька.

Будиночки повинні мати розміри від 25 до 35 сантиметрів, з декоративним зовнішнім оформленням у зимово-різдвяній стилістиці.

Обов’язковим елементом новорічно-різдвяного будиночка є оформлення напису (таблички, тощо) з прізвищем сім’ї, родини, що виконала конкурсну роботу.

Роботи приймаються з 1 по 12 грудня 2019 року за адресою: вул. Шевченка 8.

Попередня стаття

«Ціна правди»: у Тернополі стартує показ фільму про Голодомор (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині виявили фальсифіковані молокопродукти

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.