Сильний вітер та ожеледиця: якою буде погода в Тернополі цього тижня

У Тернополі з 3 по 7 грудня вночі погоду визначатимуть атмосферні фронти від циклону з центром над Білорусією, вдень – гребінь антициклону, – повідомляє Тернопільський ЦГМ.

3 грудня в Тернополі буде хмарно з проясненнями. Вранці йтиме дрібний сніг, можливо, сніжитиме й уночі. Вітер північно-західний, 7–12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура впродовж доби 0–5о морозу.                

4 грудня – хмарно з проясненнями та без істотних опадів. Вітер західний, 7–12 м/с. Температура коливатиметься вночі від 2 до 7о морозу, вдень від 4о морозу до 1о тепла. 5 грудня варто очікувати подібної погоди, однак температура вночі становитиме 1–6о морозу, вдень стане тепліше: від 2о морозу до 3о тепла.

6–7 грудня в Тернополі буде мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-західний, 7–12 м/с. Температура вночі 2–7° морозу, вдень 2–7° тепла.

Синоптики нагадують: на дорогах буде ожеледиця!

Попередня стаття

«Зазвучать по-новому»: гурт «Тріода» виступить у Тернополі з великим сольним концертом (Відео)

Наступна стаття

Під колесами авто на Микулинецькій загинула жінка (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.