Алкоголь і сигарети – підробка: на Тернопільщині викрили підпільний цех (Відео)

Близько 500 літрів спиртової суміші, майже 200 пляшок готової продукції, виготовленої під марками відомих українських брендів, 35 тисяч підроблених марок акцизного податку та 1 тисячу пачок цигарок та багато іншого вилучили поліцейські в жителя Теребовлянського району.

Санкціонований обшук провели під процесуальним керівництвом прокуратури Тернопільської області.

За словами начальника відділу детективів Юрія Барабана, спирт «підприємець» зберігав у ємностях без дотримування будь-яких санітарних норм. Розливав його по пляшках, які скуповував у пунктах прийому склотари. Реалізовував товар в магазинах та закладах громадського харчування Тернопільщини та сусідніх областей. За попередньою інформацією, підробляв житель Струсова не лише алкоголь, але й цигарки.

Усю продукцію та засоби для її виготовлення і фасування вилучили правоохоронці направили на експертизу. Працівники поліції встановлюють причетних до нелегального бізнесу, зʼясовують і походження спиртової суміші та інших виробів.

Цей факт внесений в ЄРДР відповідно до статті 199 частина 1 ККУ: виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів.

Попередня стаття

У Тернополі представили приватну виставку відомої колекціонерки

Наступна стаття

Тернопільських дорожників звинувачують у мільйонних зловживаннях

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.