Тристоронній годинник в Тернополі – лідер за кількістю сканувань через IT-додаток

Другий рік поспіль інформаційна табличка з QR-кодом, яка встановлена на Тернопільському тристоронньому годиннику, стала лідером в Україні за кількістю сканувань через IT-додаток. Про це повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.

З часу встановлення таблички Тернопільський тристоронній годинник відсканували 4000 разів, 10% зчитувань з яких були здійснені іноземними туристами, за статистикою компанії-розробника «MoreInfo».

Популярними серед тернополян та гостей міста за кількістю сканувань є також таблички, які встановлені на Архикатедральному Соборі, Тернопільському замку, Церкві Воздвиження Чесного Хреста та ЦУМі.

Нагадаємо, автором ідеї та розробником інформаційних табличок є креативна компанія «MoreInfo». Загалом у Тернополі налічується 12 спеціальних інформаційних табличок на найпопулярніших туристичних об’єктах, де вказано опис зазначеної пам’ятки на українській та англійській мовах та шрифтом Брайля. Усі таблички обладнані NFC-чіпом, а також на них нанесено QR-код, під час зчитування якого на смартфоні з’являється історія та цікаві факти про туристичний об’єкт на семи мовах світу. Окрім Тернополя, такі інформаційні таблички функціонують ще у 14-ти містах України.

 

Попередня стаття

У Тернополі змагались у плаванні в пам’ять про воїна АТО Юрія Горайського (Фото)

Наступна стаття

У Тернополі з маршрутки випав пасажир, бо водій не зачинив дверей

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.