На вул. Чехова демонтували шлагбаум, встановлений протиправно (Фото)

Шлагбаум, встановлений на вулиці Чехова між будинками № 8 та № 10, 10 грудня демонтували. Про це повідомили в прес-службі Тернопільської міської ради.

Обмежувач руху облаштували на ділянці комунальної власності без документів, що посвідчують право користування землею. Шлагбаум забрали уповноважені постійно діючої робочої групи з організації проведення демонтажів тимчасових споруд, спільно з управлінням муніципальної інспекції.

Для повернення демонтованого обмежувача руху власнику необхідно звернутися в ПП «Східний масив» (просп. Степана Бандери, 94). З собою мати документи, що посвідчують право власності на демонтований об’єкт.

Попередня стаття

Найкращий макет різдвяної шопки оберуть на конкурсі в Тернополі

Наступна стаття

У Тернополі – конкурс «Феєрія новорічного міста»

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.