Судитимуть водія, який спричинив смертельну аварію у Чорткові

Прокуратурою області повідомлено про підозру водію автопоїзда, який збив на смерть пішохода у м. Чортків 4 жовтня цього року.

Водій вантажівки порушив вимоги ПДР України, бо не мав посвідчення водія на право керування транспортними засобами відповідної категорії.

Наближаючись до перехрестя з вул. Шевченка до вул. Незалежності, водій, керуючи технічно несправним автопоїздом у складі сідлового тягача та напівпричепа з вантажем більше 20 тонн, виїхав на тротуар. Там на смерть збив жінку-пішохода та в’їхав у паркан, припаркований транспорт і будівлю рятувальної частини управління ДСНС.

Попередня стаття

Українець зізнався у вбивстві двох зборівчан у Польщі

Наступна стаття

«Не Європа, але терпимо», – тернополяни про якість надання послуг в місті (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.