До Тернополя їде «Піккардійська Терція»

Для «Терції» уже стало доброю традицією наприкінці року вирушати у тур містами Західної України.

Попри насичений гастрольний графік цієї осені та початку зими (зокрема, у листопаді і грудні вокальна формація має сольні концерти у Відні, Мюнхені та Вроцлаві), «піккардійці» і цьогоріч дотримаються цієї традиції – і 21 грудня завітають до Тернополя.

«З любов’ю для вас!» – так називається нова концертна програма «Піккардійської Терції», яка об’єднає у собі як хіти акапельного колективу, створені протягом усіх 27-ми років творчості, так і цьогорічні пісенні новинки, прем’єри яких заплановано на грудень.

«Ми хочемо, щоб на наших концертах люди занурилися у передсвяткову атмосферу, згадали все те добре, що було цього року і зарядилися позитивом на рік прийдешній», – кажуть «піккардійці».

Виступ відбудеться на сцені Драмтеатру, початок – о 19:00.

Квитки на концерт «Терції» у Тернополі – у касі Драмтеатру, а також онлайн:

https://gastroli.ua/tickets/pikkardiiska-tertsiya-ternopil/buy

Попередня стаття

«Не Європа, але терпимо», – тернополяни про якість надання послуг в місті (Відео)

Наступна стаття

З 14 грудня автобус № 19 курсуватиме за новим маршрутом

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.