Довідку про щеплення тернополяни можуть замовити онлайн

Відтепер тернополяни мають можливість замовити довідку про щеплення на сайті Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні www.tmdkl.te.ua.

Довідка про щеплення надається також і в онлайн-формі.

Для замовлення довідки онлайн необхідно:

  1. Зайти на сайт закладу www.tmdkl.te.ua;
  2. Зареєструватися (авторизуватися через Кабінет пацієнта);
  3. Зайти у розділ «Замовити довідку»;
  4. Заповнити форму та обрати зручний для себе спосіб отримання довідки;
  5. Перевірити статус готовності довідки в Кабінеті пацієнта;
  6. Завантажити та роздрукувати довідку про щеплення в Кабінеті пацієнта (за умови замовлення тільки електронного варіанту довідки) або/та забрати довідку в реєстратурі амбулаторії, де працює ваш сімейний лікар (за умови додаткового замовлення і паперового варіанту довідки);
  7. Термін виготовлення довідки – до 3-ох робочих днів;
  8. Термін збереження довідки в Кабінеті пацієнта – 1 місяць;
  9. Термін дії довідки – 2 місяці.

Нагадаємо, діти до 18 років можуть безкоштовно вакцинуватися за Календарем та надолужити пропущені щеплення у поліклінічних відділеннях міської дитячої комунальної лікарні за адресами: вул. Федьковича, 16, бульв. Д. Галицького, 28, вул. Миру, 11, вул. Київська, 12, просп. Злуки, 57, вул. Морозенка, 7, вул. Золотогірська 12 та Микулинецька, 116.

Попередня стаття

Новорічні ялинки в Тернополі: де і за скільки купити живу та штучну (Фото)

Наступна стаття

У Тернополі проведуть фінал Кубка України з футболу

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.