На Театральному майдані засвітили головну ялинку Тернополя (Відео)

У День святого Миколая, 19 грудня, в Тернополі засвітили головну ялинку. Сотні тернополян та гостей міста зібрались на Театральному майдані – на території Файного зимового містечка, щоб відчути початок різдвяних свят.

Урочистості на Театральному майдані розпочалися із освячення Різдвяної шопки. Традиційно, пластуни доставили до Тернополя Вифлеємський вогонь миру. Містян та жителів області привітали представники влади.

Під час святкування на Театральному майдані лунали колядки, віншування, а також для присутніх виступали місцеві музичні гурти та мистецькі колективи.

Нагадаємо, цього року у Тернополі встановлена штучна ялинка висотою 18,5 м, прикрашена 3D-ілюмінацією з різноманітними світловими функціями. Святковими вогнями у місті засвітилися також водограї та вулиці Гетьмана П. Сагайдачного, В. Чорновола і Валова.

Фото: https://tmrada.gov.ua

Попередня стаття

До Дня Миколая компанія “Контінентал” подарувала дітям свято (Відео)

Наступна стаття

У Шумську встановили рекорд «Найбільша ялинка з круасанів» (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.