У Шумську встановили рекорд «Найбільша ялинка з круасанів» (Фото)

Рекорд України встановили в Шумську вчора, 19 грудня. Ялинку з чотирьох тисяч круасанів виклали на головному майдані.

За іграшки послужило імбирне печиво – смаколиків було 36, і на кожному – назва населеного пункту Шумської ОТГ. На верхівці ялинки був логотип громади у біло-зелених кольорах.

Експерти з Києва зафіксували, що солодка ялинка була завдовжки 6 метрів, а ширина її (біля основи) – 4,5 метри.

Експерт Книги рекордів України Надія Чистяк вручила міському голові Володимиру Плетюку та представнику ПП «Шумськ хліб» Володимиру Тюріну (саме це підприємство випекло таку кількість круасанів) дипломи, які засвідчують рекорд. Про це повідомляє shumsk.info.

Після урочистої частини ялинку розібрали на 27 частин. Круасанами з чаєм пригощали охочих – зібралось близько 250 людей. Частину випічки передадуть ГО «Схід і захід єдині».

Фото: Алла Омельчук

Попередня стаття

На Театральному майдані засвітили головну ялинку Тернополя (Відео)

Наступна стаття

Гроші на картку: посадовець з Тернопільщини погорів на хабарі

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.