У центрі Тернополя переносять пішохідні переходи

У Тернополі на вулиці Руській (поблизу перехрестя вулиць Коперника та Січових Стрільців) переносять пішохідні переходи.

Наразі їх обмежили турнікетною огорожею. Нові планують облаштувати на вулиці Коперника та на вулиці Січових Стрільців. Також змістили пішохідний перехід на вулиці Збаразькій.

Як розповідають в упрівлінні житлово-комунального господарства, благоустрою та екології, подібні роботи проводять і на інших ділянках міста. Зокрема, нещодавно пішохідні переходи закрили на вулиці Крушельницькій поблизу двохаркового моста та на вулиці Пирогова нижче «Театру актора та ляльки».

Нові переходи облаштували на вулиці Бережанській в районі ресторану «Три богатирі», на вулицях Курбаса, Дубовецькій, Монастирського, Коновальця. Також було облаштовано турнікетне огородження для уникнення хаотичного руху пішоходів на вулицях Богдана Хмельницького та Братів Бойчуків.

Попередня стаття

Показом фільму «Соловей співає» у Тернополі спростували мовні міфи (Відео)

Наступна стаття

На Микулинецькій зіткнулись Audi та Opel. Один з водіїв п’яний (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.