Нового керівника прокуратури призначили на Тернопільщині

Сьогодні, 3 січня, заступник Генерального прокурора – Головний військовий прокурор Віктор Чумак представив колективу прокуратури Тернопільської  області  нового керівника. Ним став Петро Бойко. Про це повідомляє прес-служба прокуратури в області.
Прокуратура має працювати ефективно, не заради показників, а заради громадян. Ідея, яка нами рухає – відновити довіру громадян до прокуратури. А прокурори, які уособлюють цю недовіру, вони повинні піти з прокуратури. Довіра людей – ось головний критерій ефективності роботи, – поділився своїм баченням оновленої прокуратури Віктор Чумак, представляючи очільника  відомства.
У свою чергу Петро Бойко подякував за квотум довіри, наданий йому цим призначенням, та запевнив, що усі свої зусилля скерує на забезпечення правопорядку та законності в області.
Особливу увагу новопризначений прокурор звернув на відкритість до ЗМІ, пообіцявши часті зустрічі із журналістами для висвітлення роботи прокуратури.
Довідково:  Петро Бойко народився 23 липня 1985 року у м. Чернігів.
В органах прокуратури – з 2010 року. За цей час обіймав різні, зокрема керівні посади в органах прокуратури Севастополя, Військової прокуратури Західного регіону.
До призначення на посаду прокурора  Тернопільської  області працював військовим прокурором Чернівецького гарнізону Західного регіону України.

Попередня стаття

У Підгаєцькому районі горів клуб. 8 дітей отримали опіки

Наступна стаття

Дітей, постраждалих від вибуху в клубі, доправили у тернопільську лікарню

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.