У Підгаєцькому районі горів клуб. 8 дітей отримали опіки

О 17:40 до рятувальників 14 ДПРЧ надійшло повідомлення про вибух та горіння в приміщенні клубу в с. Угринів Підгаєцького району. Вогонь охопив половину будівлі, площа якої близько 60 кв.м.
О 17:58 пожежу локалізовано, а о 18:10 повністю ліквідовано.
За попередньою інформацією, 8 дітей отримали опіки.
Як повідомили поліцейські, внаслідок вибуху постраждали восьмеро неповнолітніх віком від 12 до 17 років, які в цей час проводили репетицію виступу різдвяного вертепу в клубі. Наразі вони перебувають у реанімаційному відділенні районної лікарні з опіками 1-2 ступеня.

На місці інциденту продовжують працювати вибухотехніки та інші екстрені служби.

За попередньою версією рятувальників, вибух міг статися через витік газу. Напередодні газовики проводили газ до сільської ради, яка знаходиться поруч з клубом.

Поліцейські встановлюють обставини інциденту і вирішують питання про надання правової кваліфікації даної події.

Попередня стаття

Відомі колядки виконав військовий оркестр 44-ї бригади (Відео)

Наступна стаття

Нового керівника прокуратури призначили на Тернопільщині

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.