У парку Шевченка рубають дерева. Люди стурбовані (Фото)

Про те, що в парку Шевченка рубають дерева повідомив Погляд 13 січня, з посиланням на інформацію тернополянки .

На цей раз знищено абсолютно здорове дерево з неушкодженою серцевиною (фото). Зразу приїхав трактор, щоб забрати уламки подалі від людських очей. Що тут «виросте» по весні, чергова торгівля пивом чи вафлями? І ви знову будете голосувати за чинного мера? – йдеться у повідомленні.

На стурбованість тернополян відреагували в Тернопільській міській раді.

У різних мікрорайонах Тернополя цими днями проводять роботи із санітарної обрізки та видалення аварійних і сухостійних дерев.

Це виконується з метою попередження аварійних ситуацій, а видаленню підлягають лише сухостійні, всихаючі та аварійні дерева, у яких спостерігається стовбурна гниль або ж підірвана коренева система.

Весною цього року на місці видалених насаджень будуть висаджені нові дерева, зокрема катальпи та інші види декоративних дерев.

До слова, у Тернополі планова омолоджуюча обрізка дерев або ж видалення аварійних, сухостійних дерев здійснюється лише після проведення відповідної перевірки та згідно із Порядком видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах, затвердженим Кабінетом Міністрів України, Правилами утримання зелених насаджень у населених пунктах України, затвердженими наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України і Законом України «Про благоустрій населених пунктів».

Попередня стаття

У Тернополі люди хворіють вірусною пневмонією. Є загиблі (Відео)

Наступна стаття

Про захворюваність грипом та пневмонією на Тернопільщині – представники охорони здоровʼя (НАЖИВО)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.