Тернопільських панянок запрошують на корисну зустріч з жіночим лікарем

Здорову, щасливу, гармонійну жінку видно здалеку. Вона притягує людей і успіх, викликає захоплення і кайфує від себе! Залишатись такими ж квітучими у віці 35+ реально, перевірила акушер-гінеколог з 20-річним досвідом Світлана Расевич.

Неодноразово пані Світлані доводилось бачити незадоволені обличчя жінок, об’єднаних спільними проблемами. «Я втомилась бути втомленою», «що відбувається», «чому мій організм починає сипатись», «хочу, щоб було, як раніше», – такі скарги чула на прийомі щодня.
Згодом лікар створила захід «ЖІНКА 35+. ПРО ТЕБЕ ВСЕ».

Створюючи подію, я хотіла дати максимум користі учасницям. Я розповім про план обстежень, які має проходити жінка щороку, щоб бути здоровою, як розрахувати онкоризики, ви дізнаєтесь про те, з чим можете зіштовхнутися в майбутньому, або вже зіштовхнулися, ми будемо говорити про сексуальне здоров’я, – зазначила Світлана Расевич.

Для чого жінкам ця зустріч? Для здоров’я, гармонійних стосунків у парі, достатку в сім’ї та виховання емоційно здорових дітей. А ще, аби бути успішною, красивою, доглянутою, позитивною, радісною й задоволеною життям.
На майстер-класі обговорюватимуть міфи, з якими стикаються жінки на шляху до збереження здоров’я і краси. Та найголовніше – це теми жіночого здоровʼя. Зокрема, що треба знати про фактори ризику захворювань молочних залоз, котестінг (ЦИТОЛОГІЯ + ПЛР на ВПЛ), що таке м-ехо.
Організаторка каже: спілкування відбудеться у невимушеній атмосфері, запитати можна буде все, що хвилює. На захід запрошені гості: Галина Медведів, яка розкаже про важливість тренувань інтимних м’язів, та психолог Тетяна Білінська, яка проведе корисні тести.

Окрім того, учасниці візьмуть участь в розіграші пакету обстежень і приватного прийому від лікаря Світлани Расевич.
Оргвнесок: 200 грн до 1 лютого, з 1 по 5 лютого – вартість 300 грн.
карта: 5168742720551930

Адреса: вул. Й. Сліпого, 5, кав’ярня «КолЄжанка»

 

 

Попередня стаття

Тернополяни жертвують кошти на добрі справи спільно з благодійним фондом «Покрова» (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині на хабарі спіймали жінку, що «допомагала» скласти іспит з водіння

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.