Смерть 5-річної дівчинки від щурячої отрути у Чорткові не підтвердилась

Про смерть 5-річної дівчинки в чергову частину Чортківського відділу поліції повідомив лікар. Малолітня дитина потрапила до лікарні 27 січня близько 21:40 з болями в животі та сильною рвотою.
Спочатку мама дитини звернулася в місцеву амбулаторію, а вже звідти хвору дитину направили до чортківської райлікарні. Дівчинці стало гірше, її госпіталізували в реанімаційне відділення.
З Тернополя викликали екстрену медичну допомогу. Проте стан дитини до приїзду бригади погіршився. Врятувати її не вдалося. Через п’ять годин після приїзду до лікарні дитина померла.
Батьки запевнили, що вдома у них нема жодних засобів для трійки гризунів. Відсутність ознак інтоксикації підтвердили і попередні результати судово-медичної експертизи. Одна з версій смерті – набряк мозку нез’ясованого генезису. Експертизи тривають, аби встановити остаточну причину смерті дитини.
Факт внесений в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно із статтею 115 частина 1 ККУ з відміткою “нещасний випадок”.
Фото: ілюстративне

 

Попередня стаття

Крик і бійка – у тернопільському тролейбусі. Кондуктор вигнала пасажира, той вдарив її по голові (Відео)

Наступна стаття

Сніжана Єгорова презентує нову книгу на майстер-класі для тернополянок

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.