«Мармуляда з Файного міста». Консервацію тернопільської компанії купують як сувенір

Компанія «Fruit Art Home Jam» запроваджує нову серію домашньої консервації «Мармуляда з Файного міста», яка вже стає візитівкою Тернополя.

У подарунковий набір входять натуральні варення й десерти. Їх запаковують у деревʼяні коробки з брендовим дизайном. За бажанням клієнта у паперові. Кожна баночка декорується. У набори також кладуть 2 або 4 еко-ложки, виготовлені з дерева.

Ми вкладаємо найкращі вироби, однак покупці можуть підібрати їх на свій смак. Хтось любить персикову мармуляду, ківі з цукатами. Зазвичай у наборі – чотири баночки з консервацією: мед з горіхами і сухофруктами, черешня, фарширована грецьким горіхом, десерт, вишня в бельгійському шоколаді, груша з цитриною та мигдалем, – розповів засновник «Fruit Art Home Jam» Роман Навроцький.

За словами засновників компанії Романа та Ольги Навроцьких, це хороший презент, який популяризує Тернопіль. Покупець сам обирає напис на коробці, наприклад, «Найкраще привітання з Файного міста!».

Багато наших клієнтів відвідують інші міста чи країни по роботі, навіть у складі делегацій. У коробки ми кладемо світлини старого Тернополя, карту визначних місць. Даємо такий інформаційно-смачний набір. Нашу продукцію беруть як сувенір з України, і це приємно, це мотивує, – зазначив Роман Навроцький.

З часу створення фірми «Fruit Art Home Jam» її керівники працюють над покращенням продукції. Розробляють нові смаки й дбають про екологічність упаковки. Використовують крафтовий папір і деревину замість пластику.

Чоловік зазначає, що варення – виключно натуральні. Продукти для компанії закуповують в основному в українських фермерів, які вирощують овочі та фрукти без використання пестицидів, гербіцидів та інших шкідливих хімічних добавок. Тропічні фрукти для виробництва надходять з-за кордону.

Зараз бренд працює над розробкою солодощів для споживачів, які не вживають цукру.

Люди люблять наші продукти, тому що вони смачні. Хто спробував раз, той стає постійним клієнтом. Рекомендують одне одному. Таких рецептів ніде не знайдеш, бо в нас свої секрети домашнього виробництва, – сказав Роман Навроцький.

У Тернополі консервацію можна придбати у фірмовому магазині біля головного входу в ТЦ «Подоляни», у кондитерській-кавʼярні «Вільямс»; у мережі магазинів Львова, Івано-Франківська, Хмельницького, вироби відправляють Україною та за кордон.

Замовити можна за номером 067 313 59 00

Попередня стаття

Збитки від незаконної вирубки лісу на Зборівщині сягають 260 тисяч гривень

Наступна стаття

Наркоторговці, затримані у Тернополі, перебувають під вартою

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.