На Тернопільщині пара святкує 60 років подружнього життя (Фото)

В суботу, 1 лютого, 60 років подружнього життя відсвяткували Тамара та Юрій Білоусови. Пара познайомилася на навчальній практиці. На той час пану Юрію було 23 роки, а його коханій – 20, повідомляє Чортківська міська рада.

«Спершу навіть не звертала на нього уваги, приходив у гості до родини, в якої я знімала квартиру. Але одного разу, перед обідом Юрчик йшов мити руки і попросив мене допомогти зняти годинник. Ми так і простояли в коридорі декілька хвилин, просто дивлячись у вічі один одному.

Саме тоді між нами і з’явилася перша іскорка кохання. Згодом запросив на танці. Вже через пів року Юра приїхав і запропонував стати його дружиною», – розповідає пані Тамара.

Пан Юрій і досі дивиться на свою Тамарочку ніжними закоханими очима, та лагідно називає її сонечком.

 Фото Чортківської міської ради

«Насправді, жодних секретів щасливого подружнього життя немає. Головне – це кохання, терпіння та вміння прощати», – зауважує пан Юрій.

Попередня стаття

Родичі померлого чортківʼянина звернулись у поліцію, щоб покарати лікарів за «халатність»

Наступна стаття

Родичі псевдо безхатька вимагають покарання медиків (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.