«Вбили ті, хто мав урятувати», – помер чоловік, який очікував допомоги в Чортківській лікарні

У суботу, 1 лютого, помер чоловік, який більше доби очікував медичної допомоги в санпропускнику Чортківської районної лікарні. Про це повідомила його племінниця Loritta Bobak:

Все… сьогодні вночі його не стало. Він був батьком, дідусем, прадідусем. Він був ЛЮДИНОЮ, він був моїм дядьком – Старцев Віктор Гурійович.
Його своєю бездіяльністю вбили ті, хто за іронією долі мав рятувати життя. Вони надали йому першу медичну допомогу лише через ДВАДЦЯТЬ СІМ годин з моменту поступлення до лікарні!!!
Щирі співчуття дочці Тані та її родині, сину Сергію, внучці Ілонці та її родині, правнучці Мії, яку він так і не встиг побачити. Серце не витримує… Дядя Вітя, хай Ваша зболена душа знайде спокій у місці, де немає ні печалі, ні смутку… Вічна пам’ять!

Нагадаємо, Віктор Старцев пішов з дому 29 січня і зник. Як з’ясувалось згодом, чоловікові стало погано і він втратив свідомість на вулиці.

Як дізналась його племінниця, “швидку” викликав Кузик Микола.

… вибачте, не знаю по батькові, кажуть, що колись працював головним лікарем на “швидкій”. Щиро Вам дякую. Дай Вам, Боже, здоров’я, – написала Loritta Bobak.

У санпропускнику хворого прийняли за безхатька й лікувати його не поспішили. Очікуючи лікаря, чоловік просидів 27 годин.

Попередня стаття

“Думали, що бомж”. На Тернопільщині медики дві доби не дивилися до чоловіка з інфарктом

Наступна стаття

У 40 населених пунктах Тернопільщини 3 лютого тимчасово не буде світла

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.