Мороз і хуртовина: про погіршення погодних умов попереджають тернопільські рятувальники

Протягом 5–7 лютого в Україні очікується ускладнення погодних умов до жовтого (І) рівня небезпечності. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Погоду на Тернопільщині 5 лютого визначатиме проходження атмосферних фронтів від циклону з центром над Румунією.

Рятувальники області попереджають про небезпечні метеоролічні явища: ожеледицю, пориви вітру та хуртовини.

Завтра в краю буде хмарно, вночі – дощ та мокрий сніг, місцями значні опади. На дорогах ожеледиця. Вітер північний, пориви 17–22 м/с, вранці та вдень хуртовина. Температура впродовж доби від 3º морозу до 2º тепла. У Тернополі буде холодніше: від 0 до 2º морозу.

6 лютого – хмарно, вночі без істотних опадів, вдень часом сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, пориви 15– 20 м/с. Температура вночі 4–9º морозу, вдень від 3º морозу до 2º тепла.

7 лютого – хмарно, вночі часом сніг, вдень місцями невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північний, 9–14 м/с. Температура вночі 5–10º морозу, вдень 1–6º морозу.

Попередня стаття

Тернополянка розшукує рятувальницю своєї дочки, яку прийняли за наркоманку в потязі

Наступна стаття

Найкрасивіша в 60. У Тернополі змагались пенсіонерки (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.