Памперс і суміш. У Тернополі у “вікні життя” залишили немовля

Вчора, при пологовому відділенні другої міської лікарні залишили немовля. Дівчинку побачили у “вікні життя” близько 23 години. Медперсонал одразу повідомив про випадок поліцейських.

Зі слів лікарів, які оглянули маля, дівчинці не більше доби, її вага складає 3 кілограми 400 грамів, зріст 52 сантиметри. Дитина здорова. У сірій ковдрі, у яку було замотане маля, також було два памперси та суміш для годування.
За фактом виявлення новонародженої дитини поліцейські ювенальної превенції  та представники служби у справах дітей Тернопільської міськради склали акт.

 

Попередня стаття

Мотузка в’їлася до глибоких ран. У Теребовлі врятували собаку, яку залишив нелюд

Наступна стаття

«Вʼїзд у центр зробити платним», – тернополяни про порятунок міста від заторів (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.