Тарифи на воду в Тернополі зросли на 30 %

Фото з мережі інтернет

Нові тарифи на воду для тернополян зросли на 30 % і діють з 5 лютого. Про це повідомив начальник планово-економічного відділу комунального підприємства «Тернопільводоканал» Володимир Водовіз. Тепер куб води коштуватиме 27 гривень 34 копійки.

4 лютого на відкритому засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання в сферах енергетики та комунальних послуг, була затверджена постанова № 283, за якою переглядались тарифи в 45 містах України.

Згідно цієї постанови нова вартість централізованого водопостачання становитиме 12, 89 грн, централізованого водовідведення – 14, 45 грн. Разом – 27, 34 грн (з ПДВ). Наше підприємство працювало близько року за тарифом, який не покривав усіх витрат. Це несло збитки і ми не могли оплачувати за електроенергію та виконувати зобов’язаннями перед іншими постачальниками. Зараз Національна комісія врахувала витрати підприємства на електроенергію, які займають близько 40 % усіх видатків структури, податки і збори, оплату праці, – сказав начальник відділу комунального підприємства «Тернопільводоканал» Володимир Водовіз.

Нагадаємо, з 22 вересня 2019 року кубометр води в Тернополі коштував 20 гривень.

 

Попередня стаття

На Тернопільщині розшукують шахраїв, які оформили кредити на двох краян

Наступна стаття

«Відчула себе зіркою», – 64-річна учасниця тернопільського конкурсу краси

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.