У половині шкіл Тернополя встановили термінали для розрахунку за харчування

У половині закладів загальної середньої освіти Тернополя встановлені термінали для оплати за харчування в шкільних їдальнях. Розраховуватись зможуть учні пільгових категорій за допомогою електронного квитка «Соціальна карта тернополянина». Про це 6 лютого повідомили на сайті Тернопільської міської ради.

Під час сніданків чи обідів учні пред’являють персоніфікований квиток для зчитування на терміналі.

Нагадаємо, цього року 1 800 тернопільських дітей пільгових категорій населення звільнені від сплати за харчування у школах.

Цим дітям необхідно безкоштовно виготовити учнівський електронний квиток «Соціальна карта Тернополянина» або перепрограмувати виготовлений раніше.

Для отримання чи перепрограмування електронного квитка «Соціальна карта Тернополянина» потрібно звернутися до Оператора електронних систем у м. Тернополі за адресою: вул. В. Чорновола, 1 (2 поверх).

Невдовзі міська рада планує запровадити систему розрахунку за харчування іншими категоріями учнів за допомогою учнівської «Карти тернополянина». Таким чином діти матимуть можливість розраховуватися за їжу у шкільних їдальнях або карткою, або готівкою.

Попередня стаття

Підприємство на Теребовлянщині продовжує забруднювати річку всупереч рішенню суду

Наступна стаття

На Тернопільщині розшукують шахраїв, які оформили кредити на двох краян

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.