Як взяти здоров’я у свої руки – розкаже тернополянам головний біохакер України Святослав Ханенко

Як взяти здоров’я у свої руки й жити довго, та продуктивно – розкаже тернополянам головний біохакер України, сімейний лікар Sviatoslav Khanenko.

Фахівець розповість про нову філософію здоров’я, покращення особистої ефективності, як застосовувати техніки біохакінгу в традиційній медицині й ставати здоровішими з віком.

Також тернополяни дізнаються, що таке функціональне та ментальне здоров’я, як застосовувати ці знання у повсякденному житті, а також моніторити свої показники здоров’я.

Зустріч відбудеться за сприяння проєкту «Життя в стилі ECO – Територія особистого розвитку» та ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області». Засновник проєкту «Життя в стилі ECO» Тарас Демкура рекомендує цей захід для підприємців, представників медичної галузі та всіх охочих.

Довідка:

Святослав Ханенко закінчив НМУ ім. Богомольця, вивчав медицину в Австрії, став першим сімейним лікарем європейського зразка в Україні, отримав МВА в Barselona Business School, заснував перший в Україні фестиваль біохакінга Biohacking Fest Ukraine.

Зустріч відбудеться 7 лютого в готелі «Авалон» (м. Тернопіль, пр-т Степана Бандери, 2). Початок – о 17:00.
Додаткова інформація за тел.: (050) 339-53-00

Попередня стаття

Житель Збаразького району тримав удома гранату, яку знайшов на березі ставу

Наступна стаття

Дівчинка, яку знайшли в тернопільському “Вікні життя”, має шанс на щасливу долю (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.