Недотримання норм безпеки і алкоголь. Тернопільські поліцейські назвали причини загибелі двох робітників (Відео)

У суботу, 8 лютого, на вулиці Галицькій стався зсув грунту. У результаті трагічно загинули двоє чоловіків 40 і 36 років, родом з Одеської і Донецької областей. Вони працювали у підприємстві РБК “Спецбудмонтаж” (м. Київ), яке мало укладений договір з КП «Тернопільводоканал» на заміну та санацію водопровідних і каналізаційних мереж.

Про надзвичайний випадок рятувальників повідомили о 1:50. За умовами контракту, підрядники не мали права працювати вночі, у вихідні й святкові дні. Роботи мали проводити лише в денний час. Відповідно до чинного законодавства, за техніку безпеки та організацію виконання робіт на об’єкті несе відповідальність саме підрядна організація.

Поліцейські встановили, що на місці робіт не дотримувались норм безпеки, спеціальних огорож не було. До того ж один з працівників вживав алкоголь.

Порушення норм безпеки та алкоголь. Тернопільські поліцейські встановили причини загибелі двох робітників

Порушення норм безпеки та алкоголь. Тернопільські поліцейські встановили причини загибелі двох робітників#новини_Тернопіль #новини_МедіаТОР #інтернет_телебачення #зсув_грунту #загинули_чоловіки

Опубліковано МедіаТОР Понеділок, 10 лютого 2020 р.

Попередня стаття

До Тернополя з концертом їде Наталія Фаліон та «Лісапетний батальйон» (Відео)

Наступна стаття

Увімкнув газ і заснув: на Симоненка п’яний чоловік ледь не підірвав будинок

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.