На Тернопільщині чоловік сітками виловлював червонокнижну рибу

10 лютого на річці поблизу села Окопи Борщівського району рибоохоронний патруль помітив чоловіка, який виловлював рибу сітками.

Спілкуватися з працівниками і виконувати їхні вказівки чоловік відмовився, тому екологи викликали поліцію. Під час огляду правоохоронці вилучили тринадцять лящів і чотири вирезуба, які занесені до Червоної книги.

Як повідомляє  ГУНП в Тернопільській області, за незаконний промисел житель Борщівщини відповідатиме перед законом згідно статті 249 ККУ – незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом.

 

Ліля Антоляк

Попередня стаття

Тернопільські флорболісти від початку сезону зіграли 71 матч без поразок (Відео)

Наступна стаття

Десять і сім років тюрми. Суддя виніс вирок у вбивстві тернополянина Віталія Гнатишина

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.