Увімкнув газ і заснув: на Симоненка п’яний чоловік ледь не підірвав будинок

Учора, близько 22 години, мешканці вулиці Симоненка повідомили в поліцію, що в одній з квартир багатоповерхівки чути різкий запах газу. Про це повідомили патрульні поліцейські Тернопільської області. Заявник сказав, що сусід зловживає алкоголем. Чоловік перебував у помешканні, але дверей не відчиняв.

Патрульні прибули за вказаною адресою, викликали рятувальників та працівників аварійної газової служби. Згодом евакуювали всіх мешканців будинку. Двері до помешкання, де, ймовірно, стався витік газу, були зачинені зсередини. Патрульні, згідно з чинним законодавством, на підставі статті 38 Закону України “Про Національну поліцію”, спільно з працівниками ДСНС, потрапили до квартири через вікно, аби запобігти непоправним наслідкам.

У помешканні вони побачили газову плиту з увімкненим вентилем печі, з якої виходив газ, та перекрили його. Нетверезий мешканець квартири лежав на ліжку, накритий ковдрою з головою. Чоловік був притомним, але чітко не міг висловити своїх думок.

Патрульні викликали на місце події карету швидкої медичної допомоги, медики оглянули тернополянина й направили його до лікарні. Також на місце події прибула слідчо-оперативна група, щоб з’ясувати всі обставини.

Попередня стаття

Недотримання норм безпеки і алкоголь. Тернопільські поліцейські назвали причини загибелі двох робітників (Відео)

Наступна стаття

У Зборівському районі чоловіка насмерть збив поїзд

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.