«Хай би грала, їздять всі сумні», – тернополяни про заборону музики в громадському транспорті (Відео)

Нардепи пропонують внести зміни до Закону України «Про автомобільний транспорт» щодо заборони «акустичного насильства». Відповідний законопроект опублікований на сайті Верховної Ради України.

В пояснювальній записці зазначається, що внесення законопроекту викликане необхідністю захистити пасажирів громадського транспорту від акустичного насильства – трансляції нав’язливих звуків проти волі слухача.

Авторами пропонуються доповнення до Закону України «Про автомобільний транспорт»: «Водію автобуса забороняється транслювати в салоні автобуса музику, звук фільмів чи інші звукові сигнали, крім інформації про поїздку.

Що думають тернополяни про заборону музики в громадському транспорті, – дивіться в опитуванні «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР.

Попередня стаття

Вийшла з дому і не повернулась. Допоможіть знайти тернополянку

Наступна стаття

На Тернопільщині поліцейський збив двох пішоходів. Чоловік загинув

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.