Тернополянин знайшов підозрілий пакунок під колесами свого авто (Відео)

14 лютого близько 8 години до співробітників Тернопільського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що він виявив під своїм автомобілем марки Шевроле Авео підозрілу коробку.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та вибухотехнічий підрозділ. Правоохоронці обмежили доступ до автівки й обстежили територію. Під переднім колесом транспортного засобу вони виявили паперову коробку, акуратно замотану в чорний поліетиленовий пакет.

За словами Ігоря Васьківа, начальника відділу вибухотехнічної служби ГУНП в області, поліцейські вирішили знешкодити підозрілу знахідку на місці події. Коробка не містила вибухових матеріалів чи інших небезпечних предметів.

Вирішується питання про внесення даного факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Попередня стаття

У Зборівському районі рибалка провалився під лід

Наступна стаття

Турецький підприємець обманув півсотні швачок з Тернополя (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.