На Бандери в Тернополі збили пішохода (Фото)

У Тернополі 21 лютого, близько 11:10 години, автомобіліст збив людину. Це сталось на просп. С. Бандери, неподалік літака.

На фото, опублікованому користувачами групи “Корки. Тернопіль” у Viber, видно, як потерпілого забирає “швидка”. На місці події працювала поліція.

У межах пішохідного переходу чоловіка збив водій автомобіля марки Dacia. За попередньою інформацією, він отримав легкі тілесні ушкодження, – повідомила речниця патрульної поліції Катерина Басалига.

Нагадаємо, аварії біля літака в Тернополі стаються не вперше. Одна з найрезонансніших трапилась 21 вересня 2015 року. Тоді подружжя, яке переходило дорогу на пішохідному, збило авто. Чоловік загинув на місці події, а жінка – по дорозі в лікарню.

Попередня стаття

Квест і майстер-класи: тернополян запрошують на «День зустрічі весни»

Наступна стаття

“Недуга в Китаї, а піаряться у нас”, – тернополяни про паніку через коронавірус (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.