На Тернопільщині лелека прилетів на молитву за Героїв Небесної Сотні (Фото)

Лелека прилетів під час богослужіння за Героїв Небесної Сотні в с. Дунаїв Кременецького району, пише сайт «Україна для українців».

Птах був дуже спокійним та не боявся людей. Він ходив між парафіянами по церковному подвір’ї, пішов з усіма на кладовище, а ще – заглядав з церковних сходів у храм.

«Сьогодні ми, священики нашого благочиння, молилися в Дунаєві за всіх Героїв Небесної Сотні, між ними також згадували нашого земляка Сашка Капіноса.

На святій літургії поминали також всіх українських воїнів, добровольців, волонтерів, військових лікарів і священиків, які загинули в боротьбі за Україну. Вражаюче! Але Бог послав свою ознаку! Що вона означає, можна тільки здогадуватись.

Під час богослужіння на церковне подвір’я прилетів лелека. Зважте, нині 20 лютого. Він ходив біля храму, підходив до людей, давав себе погладити, позував для світлин.

Коли вся громада пішла на цвинтар, де священики звершили панахиду на могилі Героя, лелека також перелетів і «молився» з людьми. Пояснити таке неможливо», – розповів капелан ПЦУ з Тернопільщини Володимир Буграк.

Фото: Євгенія Сікліцка

 

 

 

Попередня стаття

“Недуга в Китаї, а піаряться у нас”, – тернополяни про паніку через коронавірус (Відео)

Наступна стаття

Голова Тернопільської ОДА подав у відставку

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.